Мобільні принтери етикеток

 

Мобільні принтери – це компактні пристрої друку, що використовуються в торгівельних залах, супермаркетах, складах, магазинах, де немає можливості напряму підключитися до стаціонарного пристрою і комунікаціям. Мобільні принтери етикеток, як і інші товари даного сегменту, призначені для друку цінників, акційних наклейок, чеків, штрих-кодів, тощо.

Серед основних переваг є:

  1. невеликі розміри;

  2. простота та легкість в експлуатації;

  3. наявність всіх функцій друку та продуктивність;

  4. можлива робота без прямого підключення до електромережі.

Мобільний принтер етикеток буває двох видів:

  • термопринтер

  • термотрансферний

Тип друку підбирається залежно від діяльності, в якій використовується даний пристрій. Друкування, нанесене за допомогою термопринтеру є недовговічним, піддається впливу навколишнього середовища, не зберігає чіткість більше, ніж півроку.

Термотрансферний друк не псується від зовнішніх природних впливів. Він ідеально підходить для пристроїв зі складу.

Кількість паперової продукції, що можна надрукувати за день на мобільних принтерах

Кількість чеків, що може надрукувати пристрій, залежить від моделі принтера. В середньому, швидкість друку складає 80 мм/сек. Пристрої обладнані потужними акумуляторами і здатні друкувати більше 600 етикеток без додаткового підзарядження.

Протокол зв’язку, що використовується мобільними принтерами етикеток

Основна перевага мобільних принтерів в універсальності їх підключення. Вони можуть працювати як віддалено від джерела струму, так із прямим підключенням до мережі. Пристрій підтримує кілька типів підключення: послідовне, бездротове (Wi-Fi, Bluetooth), а також USB.

Стандарт ІР, який підтримують мобільні принтери етикеток

Мобільні пристрої мають протиударну конструкцію. У всіх моделей високий рівень ступеню захисту від потрапляння бруду, пилу і можуть вільно використовуватися як в приміщенні, так і на вулиці.

Найкращий вибір мобільних принтерів для друкування наклейок, етикеток, штрих-кодів в інтернет – магазині «Технолоджик», де Ви можете підібрати друкарські пристрої на будь-який смак, ціну та потреби. Для замовлення достатньо заповнити форму на сайті магазину або зателефонувати менеджерам, які при необхідності, детально проконсультують Вас та приймуть замовлення.

Компанія ТОВ «Технолоджик» - правильний вибір, якщо Вам потрібно придбати обладнання для друкування штрих-кодів, наклейок, етикеток для товарів, а також різноманітні сканери для зчитування інформації зі штрих-кодів. Продукція, представлена на сайті нашого магазину, оригінальна, від відомих світових виробників, в широкому асортименті. Для покупців діють знижки, акційні пропозиції, є умови співпраці для постачальників. Оскільки ми є офіційними представниками більшості виробників товару, ми відповідаємо за товар, що Вам пропонуємо. В комплекті з кожною одиницею продукції, додається гарантійний талон строком до 12 місяців. В компанії ТОВ «Технолоджик» є свій сервісний центр, який займається обслуговуванням та ремонтом фіскальної техніки, сканерів штрих-кодів, принтерів, терміналів збору даних та ін.

Зробити правильний вибір у великому асортименті товару Вам завжди допоможуть кваліфіковані менеджери – консультанти. Оформити замовлення на сайті магазину – просто, для цього досить заповнити форму, що пропонує інтернет – магазин або зателефонувати менеджерам.